Merkevare

Norspray har utviklet sitt eget merkenavn rundt selskapsnavnet «NORSPRAY», og leverer i dag egne brandete produkter til bransjen; det være seg luft driller, maler pensler, blåseslanger, kniver etc.

I tillegg har Norspray inngått langsiktig og strategisk samarbeid med de kjente internasjonale merkenavnene 3M, GRACO og AIRBLAST.

I samarbeid med 3M – et velrennomert merknavn over hele verden, har vi et strategisk olje & gass partnerskap for norsk sektor, som innebærer først og fremst eksklusivt salg av 3M produkter til olje og gass indsutrien, men også samarbeid rundt utvikling av nye produkter og konsepter for petroleumsindustrien på norsk sektor – produkter og konsepter som skal bidra til å styrke Helse, miljø og sikkerhet og effektivitet under arbeidsutførelse. Norspray selger for flere millioner NOK årlig av 3M produkt portefølje – noe vi er stolte av!

GRACO malerpumper og pumper for væskeforflytning er et annet merkenavn vi er stolte å ha i vår portefølje.
Norspray-gruppen er den største Graco forhandler i Norge.

AIRBLAST er vår hovedleverandør for utstyr innen sandblåsing, og av løsninger for male- og blåsehaller. Norspray har allerede levert denne type løsninger til Beerenberg Corp. AS, Rapp Bomek AS og Grip Maling AS.