Miljø Garnet – effektiv og miljøvennlig blåesemiddel

Miljø Garnet – effektiv og miljøvennlig blåesemiddel

Norspray_milj_1 Norspray_milj_3
 

Sandblåsing og miljøproblem hører sammen. Blåsemiddels avfall klassifiseres som farligt avfall og skal sendes til sikre avfallsdeponi. Noe som blir dyrt for deg som sandblåser, og som heller ikke er så miljøvennlig som det kan virke som.

Norspray MILJØGARNET løser problemet. Ett unikt helhetskonsept, med ett renere blåsemiddel og en attraktiv gjenvinningsløsning. Og om du tror at en miljøtilpasset løsning er dyrere og mindre effektiv, må du tenke om igjen. Med Norspray Miljøgarnet blåsemiddel utfører du raskere, med mindre materiellbruk. Tilsammen gir dette en mye bedre totaløkonomi. Engangs blåsemiddelets tid er forbi, det er tid for et bedre alternativ. Det er tid for Norspray Miljøgarnet.
Norspray_milj_2
Blåsemiddelet er ekstremt hardt og har høy densitet. Derfor går utførelsen raskere. Avvirkningen kan være på opptil dobbelt så mange kvadratmeter per time sammenlignet med konvensjonelt engangsblåsemiddel.

Ned til 50% lavere forbruk

Materialets egenskaper gir også et lavt forbruk. Forbruket er nærmt halvparten så stort som med konvensjonelt slaggblåsemiddel, avhengig av underlaget.

Forbedret arbeidsmiljø

Høy densitet og ekstrem hardhet gir lav støvdannelse og -spredning. Og ettersom blåsemiddelet er helt giftfritt bidrar det til et godt arbeidsmiljø.

Enkelt og bekymringsfritt!

Med Norspray Miljøgarnet-konseptet blir tilværelsen enklere for deg. Dine avfalls- og transportproblem er løst innen du begynner å sandblåse. Vi rengjør og gjenvinner, ingen deponeringskostnader eller miljøavgifter. Uten stress eller bekymringer. Alt inngår i Norspray Miljøgarnet-konseptet.

Bedre lønnsomhet

Som Norspray Miljøgarnet kunde får du en mye bedre totaløkonomi. Du utfører fortere, forbruker mindre blåsemiddel og sparer deponeringskostnader og miljøavgifter.

Miljøvennlig gjenvinning

I Norspray Miljøgarnet nye gjenvinningsanlegg renses blåsemiddeler i fire steg. Blåsemiddelet egenskaper gjør det mulig å effektivt ta bort farge- og rustflekker, støv etc. Etter kvalitetskontroll pakkes materialet om og er like bra som nytt.

Vårt gjenvinningsanlegg ligger på Stord

Her blir det brukte blåsemiddelet prosessert i vårt gjenvinningsanlegg. En løsning som er både miljøvennlig og økonomisk fordelaktig.

 

  Norspray Miljø Garnet – brosjyre